Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris annuleert avondspektakel Disney Dreams

29-12-2016, 22.52 uurBeeld: @ED92live

Disneyland Paris heeft avondspektakel Disney Dreams vanavond voor het eerst in jaren moeten annuleren. De show, met vuurwerk en videoprojecties op het kasteel van Doornroosje, kon vanwege de hevige mist niet doorgaan.

Dat bevestigen aanwezigen aan Looopings. Door de dichte mist zouden de projecties niet tot hun recht komen. Daarom werd besloten om de volledige voorstelling af te gelasten. Een opvallende beslissing: de laatste keer dat Disney Dreams niet doorging, was in april 2014.

Disney Dreams ging in het voorjaar van 2012 in première ter gelegenheid van het twintigjarig bestaan van Disneyland Paris. 's Winters draait de aangepaste versie Disney Dreams of Christmas. Volgend jaar wordt de show vervangen door Disney Illuminations.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be