Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Gratis overnachting in Efteling Hotel, maar wel in ruil voor seks

01-01-2017, 22.07 uur

Een 26-jarige man uit Den Bosch biedt op internet een gratis overnachting in het Efteling Hotel aan, maar hij wil er wel iets voor terug. Ene Rodrigo vraagt vrouwen of ze zin hebben om samen kosteloos te logeren in de zogeheten Koningssuite. Ze kunnen betalen in natura.

"Sinds kort zijn mijn vriendin en ik uit elkaar, helaas", schrijft hij in een advertentie op de website Sexjobs. "Tijdens onze relatie had ik een verrassing geboekt. Welke dame lijkt het leuk om mij te vergezellen?"

De aanbieder omschrijft zichzelf als "een licht getinte jongeman" met "atletische lichaamsbouw". Hij heeft het liefst een vrouw in zijn eigen leeftijdscategorie, maar "ouder is ook geen probleem".

De boeking - inclusief ontbijt, lunch, diner en toegang tot de Efteling - staat gepland van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 januari 2017. "Dit allemaal op mijn kosten!"

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be