Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Man sterft in achtbaan Phantasialand

15-05-2011, 01.02 uur

Een 48-jarige Duitser kan een ritje in Black Mamba niet meer navertellen. De man kreeg zaterdagmiddag rond 13.00 uur een hartaanval in de achtbaan in Phantasialand. Ambulancepersoneel deed nog een poging hem te reanimeren, maar dat mocht niet baten.

Volgens de politie is de man al tijdens de rit gestorven. Tientallen mensen waren getuige van het drama. "We stonden te wachten bij de attractie toen we knipperlichten zagen en sirenes hoorden", vertelde een getraumatiseerde bezoeker aan de Duitse nieuwssite Express.

De overleden man leed aan suikerziekte. Hij was maatschappelijk werker en bezocht het pretpark met een groep van veertien jongeren. Black Mamba opende in 2006 en gaat zo'n 80 kilometer per uur. De attractie was de rest van de dag dicht.

Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be