Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hartverwarmend: jongen vindt verloren knuffel terug dankzij Disney-fans

22-12-2016, 21.00 uurBeeld: @ED92live

Disney-fans zijn een 4-jarige Britse jongen te hulp geschoten nadat hij zijn favoriete knuffel verloor in Disneyland Paris. Peter Jackson was ontroostbaar toen bleek dat hij zijn teddybeer Big Teddy was kwijtgeraakt in het Franse pretparkresort. Dankzij de kracht van social media konden de twee herenigd worden.

Het knuffeldier viel maandagavond uit de wandelwagen van het jochie tijdens avondspektakel Disney Dreams. De beer leek vervolgens onvindbaar, tot Disney-fansite ED92 dinsdag een foto van het gevonden voorwerp op Twitter zette.

Een medewerker van Disneyland wees de speurende ouders op de tweet. Na een paar berichten over en weer kon Big Teddy gelokaliseerd worden. Enkele momenten voordat het gezin in de Eurostar-trein richting Groot-Brittannië stapte, was de knuffel weer terug bij de rechtmatige eigenaar.

"Het was een fantastisch gebaar dat ons vertrouwen in de mensheid heeft hersteld", vertelt moeder Tina Jackson aan een regionale Britse nieuwssite. "Peter en Big Teddy zijn normaal gesproken onafscheidelijk. Hij was dan ook in tranen. Nu leven ze nog lang en gelukkig, zoals in een Disney-film."

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be