Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Vriendengroep mag half uur lang exclusief in Walibi-achtbaan

19-12-2016, 22.14 uur

Gek op achtbanen? Walibi Holland laat een vriendengroep na sluitingstijd exclusief ritjes maken in rollercoaster Lost Gravity. Acht personen mogen in een half uur tijd zo vaak in de attractie als ze willen. De exclusieve actie is onderdeel van de veiling voor Serious Request.

Er is 1250 euro geboden, omgerekend 156 euro per persoon. Dat is inclusief acht toegangskaartjes voor Walibi. De datum voor de dertig minuten durende achtbaanmarathon moet nog bepaald worden in overleg met de hoogste bieder.

In een half uur maakt Lost Gravity ongeveer vijftien ritjes. "Alleen voor mensen met een sterke maag!", staat in de beschrijving. Het pretpark veilt ook een fotoshoot bovenop de 46 meter hoge Goliath. Dat item leverde tot nu toe 87,50 euro op.

Attractiepark Slagharen veilt de eerste rit in de nieuwe achtbaan Gold Rush. De Efteling en Diergaarde Blijdorpen werken eveneens mee aan Serious Request.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be