Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Fans dolblij: bijzondere geisers in Disneyland Paris werken weer

16-12-2016, 19.26 uurBeeld: @ED92live

Een lang gekoesterde wens van veel Disney-fans is in vervulling gegaan. Disneyland Paris heeft de geisers in themagebied Frontierland in ere hersteld. De speciale effecten bij spookhuis Phantom Manor en mijntrein Big Thunder Mountain waren jarenlang kapot, maar werken nu weer als vanouds.

Dat meldt fansite ED92. De geisers bevinden zich aan de oever van de Rivers of the Far West. Vanuit raderstoomboot Molly Brown is het tafereel goed te zien. Geisers zijn een zeldzaam vulkanisch verschijnsel, waarbij op gezette tijden een mengsel van heet water en stoom uit de grond wordt gespoten.

Het repareren van de effecten is onderdeel van een gigantische opknapbeurt van het gebied. Achtbaan Big Thunder Mountain en rondvaartattractie Thunder Mesa Riverboat Landing bleven dertien maanden lang gesloten. Morgen vindt de officiële heropening plaats.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be