Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert eerste aflevering van making-of Symbolica

16-12-2016, 11.02 uur | Reacties

De Efteling heeft de eerste aflevering van de making-of Symbolica online gezet. In de video van vijfenhalve minuut wordt de nieuwe attractie geïntroduceerd bij het grote publiek. Directielid Olaf Vugts en hoofdontwerper Sander de Bruijn leggen uit waarom de Efteling een darkride als Symbolica nodig heeft.

"De Efteling is al heel lang beroemd om haar overdekte attracties, darkrides", aldus Vugts. "En toch vonden we dat we weer een nieuw pareltje moesten toevoegen." Volgens hem wordt de toevoeging "iets fantastisch".

"Het is uniek voor ons allemaal om aan zo'n grote darkride, waarvan de schaal enorm is, te mogen werken", zegt De Bruijn. Hij vertelt verder over de gedachtenwereld van de overleden ontwerper Henny Knoet, de bedenker van Efteling-mascotte Pardoes. De bekende tovernar komt in Symbolica op meerdere plekken terug.

Vanaf nu verschijnt elke maand een nieuwe aflevering op het YouTube-kanaal van de Efteling, tot aan de opening in de zomer van 2017. In totaal komen er acht delen.Reacties