Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Pijnlijk ongeluk bij ijsshow Europa-Park: 'Ging behoorlijk fout'

16-12-2016, 08.10 uur

Bij een ijsshow in Europa-Park is afgelopen week een schaatsster gewond geraakt. Dat meldt een bezorgde toeschouwer op Facebook. "Ze werd rondgezwierd aan haar voeten en dat ging behoorlijk fout", zegt ooggetuige Ronald Veger.

Het ongeval vond plaats bij de voorstelling 'Surpr'Ice with the son of Santa Claus'. "We zaten er dichtbij en hoorden een flinke bonk op het ijs", vervolgt Veger. "Hopelijk gaat het goed met haar."

Europa-Park laat in een reactie weten dat er inderdaad een incident heeft plaatsgevonden. De vrouw heeft twee hechtingen, maar is inmiddels wel weer thuis. Ze zal binnenkort weer haar opwachting maken in de show.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be