Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen veilt eerste rit in nieuwe achtbaan Gold Rush

14-12-2016, 18.30 uur

Waaghalzen krijgen de kans om als eerste een ritje te maken in de nieuwe achtbaan van Attractiepark Slagharen. Het pretpark veilt een stoel in de officiële openingsrit van triple-launch coaster Gold Rush, die komend voorjaar opengaat. De opbrengst gaat naar Serious Request van 3FM.

De hoogste bieder krijgt ook twee entreekaarten voor Slagharen. Donderdagochtend om 06.00 uur gaat de veiling van start. Bieden kan tot 31 december om 12.00 uur. Serious Request draait dit jaar om kinderen met longontsteking. Het Glazen Huis staat in Breda.

In Gold Rush - de vervanger van de Looping Star - worden passagiers drie keer gelanceerd met een topsnelheid van ongeveer 90 kilometer per uur. De baan gaat twee keer over de kop. Onlangs gingen de eerste heipalen de grond in.



Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be