Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling laat muziek van nieuwe attractie Symbolica horen

17-12-2016, 16.02 uurBeeld: Lisa van der Drift

Benieuwd naar de muziek van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica? Een deel van de soundtrack is nu al te beluisteren. Het pretpark gebruikt een eerste versie van de muziek in YouTube-video's over de nieuwigheid.

De Symbolica-melodie komt als achtergrondmuziek voor in de eerste aflevering van een making-of-serie en in een bijbehorende videoteaser. Het lieflijke deuntje uit de filmpjes gaan bezoekers straks terughoren in de attractie.

Dat de Efteling de muziek nu al laat horen, is opvallend. In de making-of van achtbaan Baron 1898 werd in eerste instantie alleen rechtenvrije stockmuziek gebruikt.

De soundtrack van Symbolica wordt gecomponeerd door René Merkelbach, die sinds 2006 vrijwel alle Efteling-muziek bedenkt.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be