Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris komt met nieuwe kledinglijn voor hipsters

19-12-2016, 17.24 uur

Disneyland Paris ontwikkelt een nieuwe kledinglijn die vooral hipsters moet aanspreken. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Disney-resort worden er modieuze truien, shirts en tassen voor hippe jongeren op de markt gebracht.

Daarvoor ging Disneyland in zee met ontwerpers van modemerken als Eleven Paris en Servane Gaxotte. Onlangs kregen modejournalisten een voorproefje op de collectie tijdens een speciale bijeenkomst in Parijs.

Op 12 april 2017 bestaat Disneyland Paris 25 jaar. De producten, die in het teken staan van de verjaardag, moeten komend voorjaar in de Disney-winkels liggen.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be