Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Tweede Efteling-kaartje nu voor de helft van de prijs

14-12-2016, 20.30 uur

Deze winter naar de Efteling? Iedereen kan nu een tweede entreebewijs halen voor de helft van de prijs. Met behulp van een kortingsbon kost een tweede kaartje geen 36,50 euro, maar 18,25 euro. Het aanbod loopt tot en met 31 januari 2017.

De bon, afkomstig uit de Belgische editie van vrouwentijdschrift Flair, kan ingeleverd worden bij de kassa's van de Efteling. Bij online aankopen is de korting dus niet geldig. Een geprinte bon is goed voor maximaal vier personen, waarvan twee de helft van de prijs betalen.

Tijdens de Winter Efteling is het attractiepark in de weekenden geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur en doordeweeks van 11.00 uur tot 18.00 uur. In de kerstvakantie, van zaterdag 24 december tot en met zondag 8 januari, sluiten de poorten om 20.00 uur, met uitzondering van oudjaarsdag.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be