Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Eindelijk! Big Thunder Mountain in Disneyland Paris draait weer

14-12-2016, 12.43 uurBeeld: @InsideDLParis

Het is zover. Bezoekers van Disneyland Paris kunnen weer een ritje maken in Big Thunder Mountain. Na een onderhoudsbeurt van maar liefst dertien maanden is de populaire mijntrein open voor publiek. Het gaat om een generale repetitie.

Officieel heropent de attractie aanstaande zaterdag pas. Tot die tijd vindt er een 'soft opening' plaats. Disneyland geeft geen garantie dat Big Thunder Mountain in bedrijf zal zijn. De rollercoaster kan op elk moment van de dag weer gesloten worden.

De achtbaan uit 1992 is de afgelopen maanden volledig in ere hersteld, zowel op technisch als op decoratief vlak. Effecten die al jaren niet werkten, functioneren nu weer vlekkeloos. Er kwam ook een nieuwe scène met videoprojecties en rookeffecten.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be