Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Making-of van nieuwe Efteling-attractie Symbolica begint deze week

12-12-2016, 14.02 uur

Efteling-fans moeten nog heel even geduld hebben. Over een paar dagen begint de making-of van de nieuwe attractie Symbolica. De eerste aflevering van de YouTube-serie verschijnt aanstaande vrijdag. Dat heeft het pretpark vanmiddag officieel bevestigd.

In de videoreeks geeft de Efteling een kijkje achter de schermen bij de bouw van de darkride, die in de zomer van 2017 opengaat. Looopings kon in oktober al melden dat er gewerkt werd aan een making-of.

In een videoteaser zien we onder meer Efteling-ontwerper Sander de Bruijn aan het werk. Deze week verschijnt ook abonneetijdschrift Wonder, met daarin een interview met lakei O.J. Punctuel, een van de personages uit de familieattractie.

De buitenkant van de miljoenenaanwinst is bijna af. Wat er binnen gebeurt, wordt tot nu toe geheim gehouden. De Efteling heeft al wel onthuld hoe de voorshow eruit komt te zien. Voordat bezoekers in een karretje stappen, worden ze in een statige paleiszaal opgewacht door de lakei. Vervolgens komt mascotte Pardoes om de hoek kijken.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be