Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Océade

Sluiting van waterpretpark Océade uitgesteld

08-12-2016, 14.47 uur

Goed nieuws voor waterratten. Het subtropische zwemparadijs Océade in Brussel blijft minstens anderhalf jaar langer open dan gepland. Eigenlijk zouden de deuren op 8 januari 2017 permanent sluiten. Dankzij een nieuw akkoord mag het geliefde waterpretpark open blijven tot het najaar van 2018.

"Ik ben blij dat ik het personeel kan vertellen dat het langer aan de slag kan blijven", reageert eigenaar Thierry Meeùs in regionale media. Océade, goed voor zo'n 250.000 bezoekers per jaar, moet op den duur wijken voor een nieuwbouwproject.

Vandaag werd ook bekend dat het naastgelegen miniatuurpretpark Mini-Europe, ook eigendom van Meeùs, wel mag blijven. De toeristische attractie krijgt een plek binnen het nieuwe shopping- en entertainmentpark NEO. Voor Mini-Europe staat een grote renovatie op de planning.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Océade
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be