Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Freizeit-Land Geiselwind

Kermisexploitant neemt pretpark over

05-12-2016, 21.39 uur

Een kermisexploitant wordt de nieuwe eigenaar van een attractiepark in Duitsland. Kermisbaas Matthias Mölter (32) neemt Freizeit-Land Geiselwind over. En hij heeft grootste plannen met het pretpark, vertelt hij in een interview.

"Het terrein heeft enorm veel potentie", zegt Mölter tegen fansite Parkerlebnis. "Maar er moet veel werk verricht worden." Dat hij nu een eigen pretpark heeft, noemt hij "een droom die uitkomt".

De eerste werkzaamheden voor het nieuwe seizoen, dat begint op 8 april 2017, zijn al begonnen. De kersverse eigenaar wil de openingstijden uitbreiden, het entertainment- en evenementenaanbod vernieuwen en meer decors toevoegen.

Freizeit-Land Geiselwind heeft een oppervlakte van ruim 400.000 vierkante meter. Er staan drie achtbanen: spinning coaster Drehgondelbahn, powered coaster Blauer Enzian en een boomerang coaster met de naam Boomerang. De afgelopen jaren waren er ook regelmatig tijdelijk kermisattracties in het park te vinden.

Meer Freizeit-Land Geiselwind
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be