Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vier verschillende talen in nieuwe Efteling-attractie Symbolica

23-12-2016, 14.31 uur

De nieuwe Efteling-attractie Symbolica wordt ook begrijpelijk voor internationale bezoekers. In de darkride zijn straks vier verschillende talen te horen. Bezoekers worden toegesproken in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Dat kan Looopings als eerste melden.

Met de beslissing wil het pretpark buitenlandse gasten een plezier doen. De Efteling is al enkele jaren bezig met internationaliseren. In de voorshow van achtbaan Baron 1898, geopend in 2015, spreekt hoofdpersonage Gustave Hooghmoed zowel Nederlands als Engels.

Overigens wordt Symbolica niet de eerste Efteling-attractie waarin vier verschillende talen te horen zijn. De figuren in Fata Morgana spreken naast Arabisch ook Nederlands, Engels, Duits en Frans. Die attractie opende in 1986.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be