Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Hotel Disneyland Paris vijftien maanden dicht voor onderhoud

02-12-2016, 19.17 uur | Reacties

Eén van de hotels in Disneyland Paris krijgt over een tijdje een gigantische opknapbeurt. Vanaf oktober 2018 is Disney's Hotel New York maar liefst vijftien maanden gesloten voor renovaties. Dat bevestigt operationeel directeur Daniel Delcourt in gesprek met Looopings.

"Het hotel gaat dicht omdat we niet willen dat onze gasten hinder ondervinden van de verbouwingen", aldus Delcourt. "Er komt een grote make-over die het complex een totaal nieuwe uitstraling geeft." Het originele thema blijft grotendeels behouden.

Hotel New York, geopend in 1992, werd ontworpen door Michael Graves. Hij koos voor de art deco-stijl uit het New York van de twintigste eeuw. Het exterieur stelt een skyline met een wolkenkrabber voor.

Ook voor het iconische Disneyland Hotel bij de hoofdingang staat een renovatie op de planning. Die volgt waarschijnlijk in 2020.

"Elke zeven jaar willen we elk hotel opknappen en verbeteren", zegt directielid Delcourt." Onlangs werd de renovatie van Disney's Newport Bay Club afgerond. Tot eind 2017 vinden er gefaseerde werkzaamheden plaats bij Disney's Hotel Cheyenne.

Meer Disneyland Paris