Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Tilburgse kermis haalt indrukwekkende waterbaan binnen

02-12-2016, 22.27 uur

Op de grootste kermis van de Benelux staat volgend jaar een bijzondere waterattractie. De Tilburgse kermis heeft de indrukwekkende waterbaan Poseidon binnengehaald, eigendom van de Duitse exploitant Fritz Heitmann.

Dat blijkt uit de voorlopige attractielijst, die deze week naar buiten kwam. De rijkelijk gedecoreerde waterbaan met boomstammen komt op het Spoorplein te staan. Een vaartochtje duurt twee minuten en bestaat uit twee afdalingen. De zogeheten logflume is vijftien meter hoog en driehonderd meter lang.

De gemeente Tilburg is al enkele jaren bezig om de kermis te verbeteren. Men wil focussen op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dankzij een nieuw inschrijvingssysteem moeten de ritprijzen lager worden. De kermis vindt in 2017 plaats van vrijdag 21 juli tot en met zondag 30 juli.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be