Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuw Efteling-vakantiepark Loonsche Land nu al volgeboekt

01-12-2016, 19.29 uurBeeld: @vijfzintuigen

Het nieuwe Efteling-vakantiepark Loonsche Land is populair. Hoewel er nog druk aan alle accommodaties gebouwd wordt, is een aantal weekenden al helemaal uitverkocht. Dat vertelde coördinator Peter Koppelmans vandaag tijdens een rondleiding over de bouwplaats.

Reserveren is mogelijk sinds afgelopen juni. Vanaf 1 juli 2017 kunnen gasten blijven slapen. Nu zijn er dagelijks nog zo'n 130 mensen aan het werk.

Het Loonsche Land bestaat uit een hotel, vakantiehuizen en losstaande hotelkamers, die allemaal in het teken staan van de natuur. In totaal komen er zo'n duizend bedden. Er wordt geen apart sprookjesthema of verhaal bij bedacht.

De Efteling wil met Loonsche Land een andere doelgroep aanspreken dan met het bestaande bungalowpark Bosrijk en het Efteling Hotel. Het nieuwe park krijgt daarom geen vier maar drie sterren. De accommodaties zijn bedoeld voor bezoekers met een kleinere portemonnee.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be