Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Rondvaartboot Disneyland Paris na ruim een jaar weer terug

30-11-2016, 11.54 uurBeeld: @DisneylandBerry

De iconische rondvaartboot van Disneyland Paris is terug. Na ruim een jaar ligt raderstoomboot Molly Brown weer aan de aanlegplaats van Thunder Mesa Riverboat Landing in themagebied Frontierland. Dat is te zien op foto's op Twitter.

Het negentiende-eeuwse schip Molly Brown vaart normaal gesproken rondjes over de Rivers of the Far West bij achtbaan Big Thunder Mountain. Omdat de mijntrein een enorme renovatie ondergaat, moest ook de naastgelegen rondvaartattractie dicht.

In november 2015 werd de vijver leeggepompt. De boot verdween naar een opslagplaats achter de schermen. Inmiddels is het meer weer gevuld met water. Beide attracties gaan volgens de planning weer open op zaterdag 17 december.

Overigens is er bij Riverboat Landing geen sprake van echt varen: de schepen volgen een rail die onder water ligt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be