Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn onthult naam en thema van nieuwe attractie

06-02-2017, 13.53 uur

Avonturenpark Hellendoorn maakt bekend hoe een spannende nieuwe attractie gaat heten. Het pretpark opent dit jaar een heen en weer slingerende draaiende schijf met de naam Het DrakenNest. Het achtergrondverhaal gaat over een gewetenloze vrouwelijke draak.

De hebzuchtige, meedogenloze Hellendra woont aan de rand van Hellendoorn. Ze gaat regelmatig op rooftocht op zoek naar gouden kostbaarheden voor haar verzameling. Hellendra lijkt niet te stoppen: zelfs de dapperste ridders heeft ze verslagen.

Om de draak een halt toe te roepen, hebben mensen uit de omgeving een machine onder haar nest met eieren gebouwd. De machine kan het nest laten wiegen, zodat de eieren sneller uitkomen en de jonge draken getemd kunnen worden.

Het DrakenNest is een 'mega disk'o' van het bedrijf Zamperla uit Italië. De ride komt te liggen tussen achtbaan Tornado en waterbaan Wild Waterval. Eerder was de attractie te vinden in collegapark Isla Mágica in Spanje, toen nog met een Mexicaans thema.

"We pakken flink uit op het gebied van aankleding", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Het hele gebied rond de attractie gaat het verhaal ademen. We gaan echt voor de totaalbeleving." Vandaag brengt Hellendoorn alvast een logo naar buiten.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be