Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet mascottes Pardoes en Pardijn in de schijnwerpers bij parkopening

29-11-2016, 22.14 uurBeeld: @cindy_ve

Efteling-mascottes Pardoes en Pardijn krijgen een steeds prominentere rol. In aanloop naar de nieuwe attractie Symbolica laten de figuren zich vaker zien. Sinds kort verzorgen de twee elke ochtend de officiële opening van het pretpark.

's Ochtends vroeg verschijnt de tovernar met zijn vriendinnetje bij de poort voor het Huis van de Vijf Zintuigen. Aanwezige kinderen worden aangewezen om de poort te openen met een gouden sleutel. Ze krijgen na afloop een oorkonde mee naar huis.

Tot nu toe werd de opening van het park alleen verzorgd door reguliere medewerkers. Pardoes en Pardijn komen beide terug in de nieuwe attractie Symbolica, die volgend jaar opengaat.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be