Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Ingrijpende werkzaamheden bij Vliegende Hollander in de Efteling

27-11-2016, 17.40 uurBeeld: @plaetjesmakers, @cindy_ve, @84eric

De Vliegende Hollander in de Efteling ondergaat deze winter een enorme onderhoudsbeurt. Niet alleen de ruim 22 meter hoge toren, maar ook grote delen van de baan staan in de steigers. Het is de grootste renovatie sinds de opening van de attractie in 2007.

De vijver rond de attractie is leeggepompt, blijkt uit foto's op Twitter. Afgelopen week werd begonnen met het weghalen en vervangen van enkele baandelen bij het splashgedeelte. Ook binnen vinden werkzaamheden plaats, al wil de Efteling nog niet zeggen of er iets gaat veranderen.

Voor het pretpark is de waterachtbaan altijd een zorgenkind geweest. De bouw stond in het teken van technische complicaties en conflicten met de onervaren leverancier KumbaK. Vanwege de problemen moest de opening een jaar worden uitgesteld.

De vernieuwde Vliegende Hollander moet op 1 februari 2017 af zijn. Komend voorjaar staat een grote opknapbeurt op de planning voor de Python. Ook daar worden baandelen vervangen.

















Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be