Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

In 2017 extra dag Halloween in Walibi Holland

24-11-2016, 12.34 uur

De Halloween-periode in Walibi Holland duurt volgend jaar een dag langer dan gewoonlijk. In 2017 organiseert het pretpark twaalf Halloween Fright Nights. Dit jaar waren dat er nog elf. Er is voor het eerst ook een Halloween-evenement op een donderdag.

Walibi viert dit keer ook Halloween op donderdag 19 oktober, in de herfstvakantie. De andere Fright Nights vallen op alle vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 7 en 29 oktober 2017.

Het attractiepark is op Halloween-dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Entreebewijzen zijn nog niet verkrijgbaar. Walibi heeft nog niets bekendgemaakt over toegangsprijzen of eventuele nieuwigheden.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be