Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

'Nieuwe attractie Avonturenpark Hellendoorn bekend'

19-11-2016, 14.00 uur

Avonturenpark Hellendoorn opent volgend jaar een nieuwe attractie. Een Spaanse website claimt dat het Overijsselse pretpark een zogeheten 'disk'o' gaat neerzetten. Dat is een ronddraaiende, heen en weer schommelende schijf met zitjes aan de buitenkant.

De attractie zou afkomstig zijn uit het Spaanse pretpark Isla Mágica, dat net als Hellendoorn eigendom is van parkengroep Looping Group. Daar gaat het gevaarte door het leven als Ciklon. De ride werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla.

Een woordvoerder van Avonturenpark Hellendoorn wil het gerucht niet bevestigen. "Ik kan er op dit moment niks over zeggen", laat hij aan Looopings weten.

Het pretpark presenteerde voor het laatst een grote nieuwe attractie in 2013. Toen opende er een gedeelte met waterglijbanen.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be