Disneyland Paris

Nieuwe Disney-ster Vaiana maakt entree in Disneyland Paris

19-11-2016, 18:00 uur | Reacties

Het nieuwe Disney-personage Vaiana heeft zich voor het eerst laten zien in Disneyland Paris. Sinds dit weekend is de ster uit de gelijknamige animatiefilm onderdeel van de parade in het Disneyland Park.

Vanaf zondag kunnen bezoekers Vaiana persoonlijk ontmoeten in het Walt Disney Studios Park. Daar is een speciale fotolocatie ingericht bij de uitgang van de attractie Art of Disney Animation. Het gaat om een zogeheten 'face character', zonder masker.


ZIE OOK: Disneyland Paris verwelkomt nieuw personage

Souvenirs van de Polynesische heldin zijn al een tijdje verkrijgbaar. De film draait om het 16-jarige meisje Vaiana. Ze zeilt de oceaan over met behulp van de halfgod Maui om zichzelf te bewijzen én om haar mensen te redden.

Regisseurs zijn John Musker en Ron Clements, eerder verantwoordelijk voor The Little Mermaid, Aladdin, Hercules en The Princess and the Frog. Buiten Europa heet de productie Moana. Alleen in Italië gaat de film door het leven als Oceania, naar verluidt omdat de internationale naam te veel doet denken aan de beroemde Italiaanse pornoactrice Moana Pozzi.

ZIE OOK: Finding Dory nu al in souvenirwinkels Disneyland Paris

Reacties