Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe Disney-ster Vaiana maakt entree in Disneyland Paris

19-11-2016, 18.00 uur

Het nieuwe Disney-personage Vaiana heeft zich voor het eerst laten zien in Disneyland Paris. Sinds dit weekend is de ster uit de gelijknamige animatiefilm onderdeel van de parade in het Disneyland Park.

Vanaf zondag kunnen bezoekers Vaiana persoonlijk ontmoeten in het Walt Disney Studios Park. Daar is een speciale fotolocatie ingericht bij de uitgang van de attractie Art of Disney Animation. Het gaat om een zogeheten 'face character', zonder masker.

Souvenirs van de Polynesische heldin zijn al een tijdje verkrijgbaar. De film draait om het 16-jarige meisje Vaiana. Ze zeilt de oceaan over met behulp van de halfgod Maui om zichzelf te bewijzen én om haar mensen te redden.

Regisseurs zijn John Musker en Ron Clements, eerder verantwoordelijk voor The Little Mermaid, Aladdin, Hercules en The Princess and the Frog. Buiten Europa heet de productie Moana. Alleen in Italië gaat de film door het leven als Oceania, naar verluidt omdat de internationale naam te veel doet denken aan de beroemde Italiaanse pornoactrice Moana Pozzi.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be