Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Vrouw neemt twee tatoeages van Efteling-achtbaan Baron 1898

17-11-2016, 21.03 uur

Een vrouw uit het Brabantse Roosendaal is zo gek op Efteling-achtbaan Baron 1898 dat ze besloot om twee Baron-tatoeages te nemen. Ciska Teunis heeft op haar linkerarm een afbeelding laten zetten van het grote wiel bovenaan de dive coaster.

Op haar enkel staat het logo van de attractie. "Ik heb twee foto's van internet laten namaken, want zo goed kan ik niet tekenen", vertelt Teunis aan Looopings. "Het was best wel moeilijk om een goede foto van het wiel te vinden." Ze is zelf erg blij met het eindresultaat. "En Tattoo Bob vond deze ontwerpen ook mooi."

De vrouw is niet de eerste met een Baron-tattoo. Efteling-fan Rick Oonincx ging haar vorig jaar al voor. Hij liet het logo van de achtbaan op zijn schouder zetten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be