Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Leveranciers

Nieuw ontwerp: achtbaan met dubbele looping voor kleine pretparken

17-11-2016, 11.55 uur

Grote achtbanen met loopings hoeven geen miljoenen te kosten. Dat is het motto van attractiebouwer Skyline Attractions uit Amerika. De fabrikant heeft een heftige rollercoaster ontworpen die bedoeld is voor kleinere pretparken: de Skywarp.

De baan bestaat uit twee loopings en twee treinen die met elkaar verbonden zijn. "Door een slim ontwerp te gebruiken, konden we een coaster ontwikkelen die moderne technologie combineert met een indrukwekkende constructie, een sensationele ervaring, inversies, interactie en capaciteit", staat in een persbericht.

De 19 meter hoge en 110 meter lange 'dual-loop coaster' is geschikt voor personen vanaf 1.20 meter. Passagiers zitten met hun gezichten naar elkaar toe. De treinen vliegen steeds rakelings langs elkaar heen.



Meer leveranciers
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be