Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Hilarische documentaire volgt achtbaanfans op droomreis

14-11-2016, 23.59 uur | Reacties

Een nieuwe documentaire toont de belevenissen van twee Nederlandse rollercoastergekken. Pretparkfans Phil Jong en Pascal Zaal maken een roadtrip door Zweden om hun ultieme droom in vervulling te laten gaan: een ritje in de houten achtbaan Wildfire.

Maar eenmaal aangekomen in Zweden, blijkt dat de attractie helemaal niet open is. Dat zorgt voor een hoop onderlinge spanningen. De vakantie lijkt in duigen te vallen en de vriendschap tussen de twee jongens wordt flink op de proef gesteld.

'Thunder' werd gemaakt door Ted Alkemade en Vera Holland. De documentaire, een samenwerking tussen KRO-NCRV en 3LAB, is op zondag 27 november om 23.30 uur te zien op NPO3. Op YouTube staat alvast een trailer.Meer fans
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be