Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Python in de Efteling gaat bijna drie maanden dicht

14-11-2016, 20.18 uur

De bekendste achtbaan van de Benelux is volgend jaar bijna drie maanden gesloten. Van 10 april tot en met 30 juni 2017 kunnen Efteling-bezoekers geen ritje maken in de Python. De rollercoaster krijgt de grootste renovatie sinds de opening in 1981.

Volgens ingewijden blijven alleen de liftheuvel en de rails in het station overeind staan. De rest van de baan wordt vervangen. Afgelopen zomer kondigde de Efteling al aan dat er een grondige opknapbeurt op de planning staat voor de 36 jaar oude rollercoaster.

Tot april vinden er meerdere korte onderhoudsbeurten plaats. De Python is dicht van 13 tot en met 15 december, van 10 tot en met 12 januari en van 21 tot en met 23 maart.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be