Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Man wil naar de Efteling met twintig jaar oud entreebewijs

14-11-2016, 16.30 uur

Een man uit Boxmeer heeft een poging gewaagd om de Efteling te bezoeken met een twintig jaar oud toegangskaartje. Joris van Gelder kwam toevallig vijf tickets uit 1996 tegen. Hij besloot de stoute schoenen aan te trekken en vroeg het pretpark of hij nog naar binnen mocht.

"Hallo Efteling, ik ben momenteel in het bezit van vijf entreebewijzen", schrijft Van Gelder op Facebook. "Helaas is het twintig jaar geleden niet gelukt het park te bezoeken. Is er nog een mogelijkheid om het park te bezoeken met deze entreebewijzen?"

Maar de man heeft pech: hij zal toch echt een nieuw kaartje moeten kopen. "Ondanks dat je een prachtig stukje Efteling-nostalgie in handen hebt, is het niet meer mogelijk om met dit ticket het attractiepark te betreden", reageert de Efteling.

In 1996 bedroeg de entreeprijs van de Efteling 32,50 gulden, omgerekend 15 euro. Tegenwoordig kost een kaartje 36,50 euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be