Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Boze Efteling-fan eist friet met satésaus: 'Het is een ritueel'

17-11-2016, 00.08 uur

Een boze Efteling-fan heeft een klacht ingediend over het ontbreken van satésaus in het pretpark. Vaste bezoeker Izaak zegt zwaar teleurgesteld te zijn omdat de Efteling dikwijls geen friet met satésaus verkoopt. Hij besloot zijn beklag te doen op een klachtensite.

De fanaat noemt het eten van friet met satésaus "eigenlijk een soort ritueel". "Het is tijdens een dagje Efteling, naast alle leuke attracties, één van onze hoogtepunten", staat in een bericht op Klacht.nl.

Maar tot zijn verdriet is er slechts één restaurant waar satésaus op het menu staat: de Smulpaap op het Anton Pieckplein. En tot overmaat van ramp is dat eettentje met enige regelmaat gesloten. Bovendien blijken de aangegeven openingstijden in de Efteling-app soms niet te kloppen.

"Wij plannen hier onze dag op in, waarna wij dus teleurgesteld aankomen bij de Smulpaap", schrijft de liefhebber. Hij hoopt dat het attractiepark inziet dat er snel iets veranderd moet worden.

Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be