Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Mobiele game RollerCoaster Tycoon Touch uitgebracht

13-11-2016, 23.59 uur

Er is een nieuwe mobiele RollerCoaster Tycoon-game verschenen. Sinds vandaag kan iedereen in Nederland RollerCoaster Tycoon Touch downloaden. De pretparksimulator draait nog steeds om het bouwen en runnen van het perfecte attractiepark.

Voorlopig is RollerCoaster Tycoon Touch alleen beschikbaar voor iPhones. Een Android-release laat nog op zich wachten. Het spel werd als eerste gelanceerd in Nederland en Nieuw-Zeeland, bij wijze van test. De rest van de wereld moet geduld hebben.

Het vorige mobiele RollerCoaster Tycoon-spel, RollerCoaster Tycoon 4, werd massaal afgebrand. Tycoon-fans van het eerste uur klaagden over slechte graphics en microtransacties in het spel. Ook RollerCoaster Tycoon Touch is een 'freemium game': downloaden is gratis, maar voor extra functies kan betaald worden.

Vorig jaar werd RollerCoaster Tycoon 3 nog uitgebracht als app. Chris Sawyer, de bedenker van de beroemde spellenreeks, is naar eigen zeggen bezig om van RollerCoaster Tycoon 2 een smartphonegame te maken.

Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be