Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Nature Wonder World

Nieuw megapretpark Limburg wil eigen opleiding voor personeel

21-11-2016, 17:00 uur | Reacties

De bedenkers van het nieuwe megapretpark Nature Wonder World in Limburg hebben grootse plannen. Niet alleen op het gebied van attracties, maar ook op het gebied van personeel. Er wordt een speciale opleiding in het leven geroepen voor alle medewerkers van het attractiepark.

Op die manier kunnen duizenden werknemers tegelijk klaargestoomd worden voor een baan in Nature Wonder World. De opleiding moet de medewerkers gastvrijheid bijbrengen.

ZIE OOK: Plan voor Limburgs gigapretpark wordt concreet: nieuwe ontwerpen

"Sowieso moet er een opleiding komen", vertelt directeur van ontwikkelingsbureau ADDVentures Sjaak de Zeeuw in een interview met Pretparken.be. "We streven immers hoge kwaliteit na. Er zullen een paar duizend medewerkers tegelijkertijd opgeleid en aangeworven moeten worden."

De training zal betaald worden door Nature Wonder World. Wie in het park werkt, blijft betrokken bij de opleiding. "Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van terugkomdagen. Het is belangrijk om medewerkers constant te monitoren en gedrag bij te sturen."

Ook taal speelt een belangrijke rol: het gros van het personeel zal Nederlands, Engels én Duits moeten kunnen spreken. Daarvoor worden mensen uit Nederland, Duitsland en België aangetrokken.

Het plan voor Nature Wonder World bestaat uit een gigantisch attractiepark, een overdekt zwemparadijs, een entertainmentgebied met een casino en twee hotels. De kosten worden geschat op 727 miljoen euro. Volgend jaar moet duidelijk worden of het project daadwerkelijk van de grond komt.

ZIE OOK: 'In 2017 duidelijkheid over megapretpark in Zuid-Limburg'

Reacties