Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling zet nieuwe attractie Symbolica op parkplattegrond

14-11-2016, 07.15 uur

De Efteling heeft de nieuwe attractie Symbolica ingetekend op de parkplattegrond. Het Paleis der Fantasie staat op de winterversie van de kaart, die vanaf vandaag beschikbaar is. Het gebouw wordt omringd door twinkelende sterren.

Op de plattegrond is duidelijk te zien hoe groot de attractie wordt. Symbolica - gelegen tussen uitkijktoren Pagode en pannenkoekenrestaurant Polles Keuken - is opgebouwd als een grote loods omgeven door rotspartijen, met aan de voorzijde een aantal sierlijke torens.

Eind oktober kwam de gevel uit de steigers. Op dit moment wordt gewerkt aan de buitenwachtrij. Daarnaast houden decorateurs zich bezig met het afwerken van de torens en de façade.

De Winter Efteling, die ruim elf weken duurt, begint vandaag. Symbolica opent in de zomer van 2017. Bezoekers maken zittend in een karretje een reis door het paleis van koning Pardulfus, samen met mascotte Pardoes.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be