Game

Nieuwe RollerCoaster Tycoon komt over paar dagen uit

12-11-2016, 17:36 uur | Reacties

RollerCoaster Tycoon World, het nieuwe deel in de RollerCoaster Tycoon-serie, verschijnt komende week. De pretparkgame is beschikbaar vanaf woensdag 16 november. Daarmee gaat het spel de strijd aan met de concurrent: Planet Coaster komt een dag later uit.

Eerder dit jaar dook al een proefversie van RollerCoaster Tycoon World op, maar die werd niet goed ontvangen. Gamers noemden het spel onrealistisch en lelijk. Bovendien zaten er veel fouten in. Volgens ontwikkelaar Atari zijn er in de tussentijd een hoop verbeteringen doorgevoerd.


ZIE OOK: Gamers klagen steen en been over RollerCoaster Tycoon World: 'Spel werkt voor geen meter'

Op de officiële Facebook-pagina van RollerCoaster Tycoon staan voornamelijk negatieve reacties. "Jullie zijn ontzettend triest", schrijft Dennis Peters. "Niet omdat jullie een waardeloos onbruikbaar wannabe-spel lanceren, maar omdat jullie release één dag voor Planet Coaster komt." Stephanie Gutowski zegt: "Ik kies voor een spel waar wél een hart in zit: Planet Coaster."

"Ik heb RollerCoaster Tycoon World een paar dagen geprobeerd", zegt Chris Harte. "Toen realiseerde ik dat het onspeelbaar is. Veel te veel bugs." Raül Outlaster: "Jullie willen een spel uitbrengen dat vol zit met fouten en nauwelijks inhoud bevat? En dat een dag voor de lancering van Planet Coaster? Zielig, Atari."ZIE OOK: Bètaversie van pretparkspel Planet Coaster nu beschikbaar

Reacties