Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Nieuwe RollerCoaster Tycoon komt over paar dagen uit

12-11-2016, 17.36 uur

RollerCoaster Tycoon World, het nieuwe deel in de RollerCoaster Tycoon-serie, verschijnt komende week. De pretparkgame is beschikbaar vanaf woensdag 16 november. Daarmee gaat het spel de strijd aan met de concurrent: Planet Coaster komt een dag later uit.

Eerder dit jaar dook al een proefversie van RollerCoaster Tycoon World op, maar die werd niet goed ontvangen. Gamers noemden het spel onrealistisch en lelijk. Bovendien zaten er veel fouten in. Volgens ontwikkelaar Atari zijn er in de tussentijd een hoop verbeteringen doorgevoerd.

Op de officiële Facebook-pagina van RollerCoaster Tycoon staan voornamelijk negatieve reacties. "Jullie zijn ontzettend triest", schrijft Dennis Peters. "Niet omdat jullie een waardeloos onbruikbaar wannabe-spel lanceren, maar omdat jullie release één dag voor Planet Coaster komt." Stephanie Gutowski zegt: "Ik kies voor een spel waar wél een hart in zit: Planet Coaster."

"Ik heb RollerCoaster Tycoon World een paar dagen geprobeerd", zegt Chris Harte. "Toen realiseerde ik dat het onspeelbaar is. Veel te veel bugs." Raül Outlaster: "Jullie willen een spel uitbrengen dat vol zit met fouten en nauwelijks inhoud bevat? En dat een dag voor de lancering van Planet Coaster? Zielig, Atari."Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be