Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Wildlands Emmen begint met avondopenstelling

10-11-2016, 14.25 uur

Het nieuwe dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen is binnenkort ook 's avonds te bezoeken. In december en januari zijn er avondopstellingen onder de noemer Wildnights, van 18.00 tot 21.00 uur.

Er wordt een speciale avondroute uitgezet door de themadelen Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica. De overige gebieden zijn niet toegankelijk. Wildlands waarschuwt dat niet alle dieren te zien zullen zijn, omdat de meeste diersoorten na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen.

In Serenga zijn kampvuren en banjospelers te vinden. Er kunnen marshmallows geroosterd worden boven het vuur. Jungola - met boottocht Rimbula River - staat 's avonds in het teken van honderden krekels en fluitkikkers. In het Atlas Theater wordt een voorstelling over het noorderlicht opgevoerd.

De Wildnights vinden plaats tussen 24 december 2016 en 8 januari 2017, met uitzondering van 31 december en 1 januari. Op het plein bij de entree staan verschillende foodtrucks, die al vanaf 17.00 uur geopend zijn.

Entreekaarten, alleen verkrijgbaar op de avond zelf, kosten 15 euro per persoon. Wie overdag al een regulier toegangsbewijs heeft gekocht, hoeft niets bij te betalen.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be