Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Dierenpark Wildlands Emmen begint met avondopenstelling

10-11-2016, 14.25 uur | Reacties

Het nieuwe dierenpark Wildlands Adventure Zoo Emmen is binnenkort ook 's avonds te bezoeken. In december en januari zijn er avondopstellingen onder de noemer Wildnights, van 18.00 tot 21.00 uur.

Er wordt een speciale avondroute uitgezet door de themadelen Jungola, Animazia en delen van Serenga en Nortica. De overige gebieden zijn niet toegankelijk. Wildlands waarschuwt dat niet alle dieren te zien zullen zijn, omdat de meeste diersoorten na zonsondergang aan hun nachtrust beginnen.


ZIE OOK: Gebrek aan dieren blijft pijnpunt voor Wildlands Adventure Zoo Emmen

In Serenga zijn kampvuren en banjospelers te vinden. Er kunnen marshmallows geroosterd worden boven het vuur. Jungola - met boottocht Rimbula River - staat 's avonds in het teken van honderden krekels en fluitkikkers. In het Atlas Theater wordt een voorstelling over het noorderlicht opgevoerd.

De Wildnights vinden plaats tussen 24 december 2016 en 8 januari 2017, met uitzondering van 31 december en 1 januari. Op het plein bij de entree staan verschillende foodtrucks, die al vanaf 17.00 uur geopend zijn.

Entreekaarten, alleen verkrijgbaar op de avond zelf, kosten 15 euro per persoon. Wie overdag al een regulier toegangsbewijs heeft gekocht, hoeft niets bij te betalen.

ZIE OOK: Politiek heeft twijfels over bezoekersaantallen Wildlands Emmen

Reacties