Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Scare Me

Heimwee naar Halloween? Winters horrorevenement in Almere

08-11-2016, 18.54 uur

Goed nieuws voor mensen die nu al heimwee hebben naar Halloween. Hoewel het populaire horrorfeest officieel al een tijdje achter de rug is, kan er op één plek in Nederland nog steeds gegriezeld worden. Tot en met 10 december vindt in Almere op vrijdag- en zaterdagavond het evenement Scare Me plaats, met verschillende scare zones.

De organisatie spreekt over "een unieke horrorbeleving in vier live entertainmentgebieden", met een hoop acteurs en schrikeffecten. De zones - The Pirate's Adventure, The Scientist, Zombie Terror en The Mansion - zijn "uniek van opzet en bijzonder gedetailleerd".

In Zombie Terror krijgen bezoekers een lichtpistool mee. The Pirate's Adventure is een escape room in piratenthema.

Scare Me, gelegen in Almere-Haven, is op vrijdag en zaterdag geopend van 19.30 tot 22.30 uur. De minimumleeftijd is 16 jaar. Entreekaarten kosten 12,50 euro online en 15 euro aan de kassa. Voor The Pirate's Adventure wordt 2,50 euro extra gevraagd.

Meer Scare Me
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be