Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Bètaversie van pretparkspel Planet Coaster nu beschikbaar

10-11-2016, 10.25 uur

Wie vroeger verslaafd was aan RollerCoaster Tycoon, heeft nu een alternatief: pretparkgame Planet Coaster. Sinds gisteren is er een officiële bètaversie van het spel beschikbaar voor Windows.

Spelers kunnen zich volledig uitleven bij het bouwen van een eigen pretpark. De bèta-editie bevat ook twee scenario's - een makkelijk en een moeilijk level.

De ontwikkelaars hebben de afgelopen tijd een nieuwe lading aan geavanceerde functies, thema's en attractietypes aan het spel toegevoegd. Daar komen binnenkort nog meer elementen bij. Volgende week, op donderdag 17 november, verschijnt de volledige versie.

Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be