Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Fans

Mijlpaal: Nederlander (50) doet duizend verschillende achtbanen

05-11-2016, 22.05 uur

Een bijzondere mijlpaal voor de 50-jarige achtbaanfanaat Midas van de Graaf uit Almere. Hij maakte in zijn leven ritjes in maar liefst duizend verschillende rollercoasters. Afgelopen week werd nummer duizend bereikt: Baron 1898 in de Efteling.

"Ik heb deze baan al een hele tijd bewaard om mijn duizendste ritje te maken", vertelt Van de Graaf aan Hart van Nederland. De achtbaanfanaat is zeer tevreden over de dive coaster. "We mogen echt trots zijn op zoiets in Nederland. Heel soepel baantje, mooie loopings."

De coasterfreak reist al zijn hele leven de hele wereld over voor achtbanen. Hij geniet naar eigen zeggen van de snelheid, de scherpe bochten en de steile afdalingen. "Elke vakantie die we hebben, staat in het teken van achtbanen", lacht zijn vrouw Hellen. "Zelfs onze huwelijksreis."

Meer fans
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be