Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

'Pretparkbezoekers slaan halloweenacteurs in elkaar'

05-11-2016, 11.42 uur

In het Belgische pretpark Bellewaerde zijn vrijdag Halloween-acteurs meermaals "tot bloedens toe" geslagen. Dat beweren verschillende gasten op social media. Het park staat deze maand in het teken van Halloween-evenement Fiësta Mortal.

Een woordvoerder bevestigt dat er een aantal "kleinere incidenten" is geweest. "Maar die zijn niet buitenproportioneel gezien het uitzonderlijk hoge bezoekersaantal", aldus de zegsman. "De afgelopen week was de drukste periode van het seizoen waarin we 10 procent van ons jaarlijks bezoekersaantal haalden."

Vanwege die drukte kan het gebeuren dat een acteur in een spookhuis een klap krijgt, zegt de voorlichter in gesprek met Het Nieuwsblad. "Door de beperkte ruimte en het schrikken van de bezoekers." Er zijn geen medewerkers die met letsel thuis moeten blijven.

Bellewaerde benadrukt dat niet alleen Franstalige bezoekers voor problemen zorgden, zoals op social media gesuggereerd werd. "Wij hebben ook incidenten met Nederlandstaligen."

Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be