Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Zo groot wordt de nieuwe attractie van Europa-Park

05-11-2016, 18.27 uurBeeld: epfans.info

Op nieuwe bouwfoto's is goed te zien hoe groot de nieuwe attractie van Europa-Park wordt. Het Duitse pretpark werkt aan een gigantische vliegsimulator, bestaand uit twee theaters met elk zeven bewegende gondels die voor een groot scherm hangen.

Fansite epfans.info mocht een kijkje nemen op de bouwplaats van 'Project V'. Het enorme gebouw staat al overeind. Er wordt doordeweeks van 07.00 uur tot 22.00 uur aan de attractie gewerkt. Volgend jaar vindt de opening plaats.

Volgens Europa-Park is de simulator "het grootste flying theater van Europa". Tijdens de rit komen verschillende Europese hoogtepunten voorbij. Voor de techniek werken de drie bedrijven Brogent (Taiwan), Vekoma (Nederland) en Kraftwerk (Oostenrijk) met elkaar samen.





Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be