Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Legoland Windsor Resort

Jongen aangehouden voor aanranding in Legoland

02-11-2016, 12.23 uur

De politie heeft een jongen aangehouden die verdacht wordt van het aanranden van twee 6-jarige meisjes in Legoland. Hij is inmiddels verhoord en weer vrijgelaten op borgtocht. Begin december moet hij voor de rechter verschijnen.

Het voorval vond op 11 augustus plaats in het Engelse Legoland Windsor. De meisjes zijn "betast op ongepaste plekken", zegt een woordvoerder van de Britse politie. Dat gebeurde in Castaway Camp, een kinderspeeltuin in piratenstijl.

Agenten kwamen de mogelijke dader op het spoor nadat het BBC-programma Crimewatch aandacht aan de zaak besteedde. Men ontving tachtig telefoontjes met tips. Een 22-jarige man die eerder werd gearresteerd, is weer vrijgelaten.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Legoland Windsor Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be