Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Abonnementhouders Efteling krijgen 20 procent korting op souvenirs

01-11-2016, 19.15 uur | Reacties

De Efteling legt abonnementhouders in de watten. Zij krijgen deze maand op twee dagen extra korting op souvenirs. Op zaterdag 12 en zondag 13 november hoeven abonnees 20 procent minder te betalen voor aankopen in de souvenirwinkels van het pretpark.

De actie geldt bij acht winkels: Efteldingen bij de hoofdingang, Panda bij PandaDroom, De Bazaar bij Fata Morgana, In den ouden Marskramer bij het Sprookjesbos, Dromerijen bij Droomvlucht, Jokies Wereld bij Carnaval Festival, 't Aendencken in het Efteling Hotel en 't Klein Warenhuys in vakantiepark Efteling Bosrijk.

De vaste bezoekers krijgen geen korting op snoepgoed, postzegels, actiefoto's, batterijen, boeken, cadeaukaarten, pins, parkeerkaarten en supermarktartikelen in Bosrijk. Normaal gesproken ontvangen abonnementhouders 10 procent korting op souvenirs.

Wie een pluchen Pardoes of Pardijntje wil aanschaffen, heeft pech. De Efteling is dit jaar gestopt met de verkoop van Pardoes-knuffels. De mascottes worden in een nieuw jasje gestoken ter gelegenheid van de nieuwe attractie Symbolica, die volgend jaar opent.

Meer Efteling
Reacties