Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Hilarisch promotiefilmpje voor 'prins Bernhard-pretpark'

31-10-2016, 19.10 uur

Wat als Paleis Soestdijk zou worden omgebouwd tot een pretpark? Tv-programma Zondag met Lubach maakte een lollig promotiefilmpje voor 'Walibi Benno', een attractiepark dat in het teken staat van prins Bernhard en zijn vele schandalen.

Afgelopen week verscheen een biografie waarin staat dat prins Bernhard jonge meisjes heeft aangerand in Paleis Soestdijk. Ook had hij meerdere buitenechtelijke kinderen, nam hij steekpenningen aan en was hij aspirant-lid van nazi-organisatie SS. Daarnaast zou de prins koningin Juliana vaak bedrogen en getreiterd hebben.

Alle affaires komen terug in 'Walibi Benno'. "Een toegangsbewijs kost nog geen 25 steekpenningen", meldt een voice-over. "Senioren krijgen 45 procent korting op vertoon van een SS-jaarkaart. Dankzij een handige belastingdeal wordt het hele park volledig gefinancierd door de Nederlandse staat."

Bezoekers kunnen plaatsnemen in de Botskoetsjes, de Greet Hofmans-zweefmolen, of een schommelschip in de vorm van De Groene Draeck, het privéjacht van prinses Beatrix. Voor de video werden beelden gebruikt uit onder meer de Efteling, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn en Europa-Park.

Prins Bernhard overleed in 2004. Twee jaar eerder verzorgde hij de officiële opening van Efteling-attractie PandaDroom.



Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be