Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Voorgevel van nieuwe Efteling-attractie Symbolica uit de steigers

28-10-2016, 13.30 uurBeeld: @plaetjesmakers

De voorzijde van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica is bijna af. Alle steigers voor de façade zijn weggehaald. Bezoekers kunnen het Paleis der Fantasie voor het eerst in volle glorie bewonderen. De komende tijd wordt de voorgevel verder afgewerkt.

Ook wordt er intussen gewerkt aan de wachtrij, die voor en naast het gebouw komt te liggen. Bezoekers betreden de attractie straks via een grote poort aan de voorkant. Eenmaal binnen komen ze terecht in een grote ruimte waar een voorshow wordt opgevoerd.

Hoe Symbolica er van binnen uitziet, blijft voorlopig geheim. De Efteling heeft nog geen beelden van scènes uit de 35 miljoen euro kostende darkride getoond. Wel zijn er plannen voor een making-of-serie op YouTube.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be