Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Horrorclown Toverland helpt meisje (10) van clown-angst af

27-10-2016, 18.19 uur

Zelfs horrorclowns hebben hun goede kanten. Een meisje dat doodsbang was voor clowns, is 'genezen' na een bezoek aan Toverland. Een gruwelijke clown heeft de 10-jarige Joy onlangs van haar panische angst af geholpen.

Dat gebeurde tijdens een Halloween Night in het Limburgse pretpark, schrijft vader Erwin van Antwerpen‎ op Facebook. "Onze dochter vond het behoorlijk eng en durfde 's avonds eigenlijk niet eens meer van haar stoel af te komen."

Toen een clown haar in het vizier kreeg, begon ze te huilen. "Deze clown is zeker vier keer langsgekomen om te kijken hoe het ging. Na een paar uur proberen won hij uiteindelijk haar vertrouwen. Hij riep haar bij zich, begon te praten - een zachte rustige stem - en deed zijn handschoenen uit zodat ze zag dat hij een normale man was."

Uiteindelijk kwam het meisje tot rust, tot groot genoegen van haar ouders. "Wat was het ontzettend gaaf om te zien wat hij heeft bereikt bij haar met zoveel geduld en liefde voor zijn vak."

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be