Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parc Astérix

Medewerker van pretpark Parc Astérix vermoord met mes

27-10-2016, 13.30 uur

Een 37-jarige medewerker van het Franse pretpark Parc Astérix is vermoord. Personeelslid Nicky Regnault werd zaterdag dood aangetroffen in het appartement dat hij deelde met zijn moeder. Hij kwam door een messteek om het leven.

De fatale steekpartij vond afgelopen vrijdag plaats in de gemeente Béthisy-Saint-Pierre, op zo'n dertig kilometer van het attractiepark. Het motief voor de moord blijft onduidelijk. "Nicky was een rustige jongen die bij iedereen geliefd was", reageert zijn oom.

Maandagavond pakte de politie een 22-jarige man op als verdachte, melden Franse media. Hij zit nog vast. Het pretpark heeft niet op het voorval gereageerd.

Parc Astérix is onderdeel van de Franse parkengroep Compagnie des Alpes, net als Walibi Holland, Walibi Belgium, Bellewaerde, Fort Fun Abenteuerland, Futuroscope, Musée Grévin en Walibi Rhône-Alpes.

Meer Parc Astérix
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be