Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Kaarten voor oud-en-nieuwfeest Efteling nu verkrijgbaar

18-11-2016, 13.44 uur

De Efteling is begonnen met de verkoop van entreekaarten voor het jaarlijkse oud-en-nieuwfeest. Bezoekers zijn op oudejaarsavond welkom van 19.00 tot 01.00 uur. Toegangsbewijzen kosten 38,50 euro per persoon.

Dat is 50 cent meer dan vorig jaar. De kaarten zijn inclusief een oliebol met krenten en een glas bubbels. Abonnementhouders krijgen 25 procent korting. Vorig jaar waren alle tickets uitverkocht.

De attracties blijven open tot middernacht. Het pretpark zorgt voor een vuurwerkshow.

Het aftellen naar 00.00 uur gebeurt dit jaar op twee verschillende locaties: rondom de Vonderplas bij Aquanura en rondom de Siervijver bij de Gondoletta. Bij binnenkomst krijgen bezoekers een rood of een blauw polsbandje. Die bepaalt waar de gasten worden verwacht.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be